ZAH​​VALA

Zahvale so skoraj vedno dobrodošle in potrebne, čeprav na hvaležnost pogosto pozabimo, ko so stopinje dosežene, cilji udejanjeni, delo opravljeno ... Ta občutek, da bi morali reči besedo dve, povabiti na kavo, vročiti cvetlico, pridati priložnostni dar, ali pa enostavno reči: Hvala; se pogosto izmuzne. In ko smo zamudili pravi čas, da bi to storili, ga pogosto ni več moč priklicati nazaj.

Naj se najprej zahvalim vsem, ki ste se ali pa se mogoče tudi niste srečali na teh straneh, pa bi se po vašem mnenju morali. Vsi ste doprinesli k temu, da je bilo vse to domišljeno, pripravljeno, postavljeno in zaključeno kot je pač bilo - v tistem času, ki je imel svoje zakonitosti in je na dogajanje močno vplival, čeprav si vedno tega ne predstavljamo, ko stvari tečejo svojo pot ... Z oblikovanje te sodobnejše konstrukcije informacij, idej, misli, utrinkov in njihove postavitve na ogled, se moram posebej zahvaliti prijatelju Davidu. Brez njega tega ne bi bilo. Večine, tega kar je na teh straneh ne bi bilo brez študentov, učencev in sodelavcev na številnih pedagoških, raziskovalnih in razvojnih poteh. Njihova imena so na mnogih povezavah v tem virtualnem svetu. Hvala.

Prav tako ne bi bilo brez družine in prijateljev, ki me podpirajo ali spremljajo na vsakem in vseh korakih skozi čas in prostor, ki mi je dodeljen s strani usode in se mu uklanjam, če hočem ali ne.

Tako pač je!